Viikottain vaihtuva lounaslista

La Bamballa on pääsääntöisesti tarjolla kolmea vaihtoehtoista lähettilounasta sekä viikon jälkiruoka.
Lähettilounaat on hinnoiteltu seuraavasti:

L1 = 8,70€
L2 = 7,70€
L3 = 7,70€
K  = 6,50€
J   = 3,50€

Ennakkoon tilatut lounaat toimitetaan työpaikalla lämmitettävissä annosrasioissa.

LOUNASLISTAT vko 38, 39 ja 40

_____________________________________________________________

Viikko 38

J Viikon jälkiruokana MANDARIINIRAHKA (L,G)

Ma 17.9.
L1 Paneroitua kalaa & sitruunamajoneesi (L)
– paistetut perunat

Ti 18.9.
L1 Broilerinrintafilee & currykastike (L)
– basmatiriisi
L2 Bratwurstia & haudutettua hapankaalia (L,G)
– leipurinperunat
K Kermainen tomaatti-paprikasosekeitto (L,G)

Ke 19.9.
L1 Kermainen valkoviiniuunikala (L,G)
– yrtti-perunat
L2 Lihapullat & chili-tomaattikastike (L,G)
– muusi
K Omenainen kurpitsasosekeitto (L,G)

To 20.9.
L1 Karjalanpaisti & puolukkasurvos (L,G)
– muusi
L2 Lohikiusaus (L,G)

K Kasvis-borschkeitto & smetana (L,G)

Pe 21.9.
L1 Porsaanfilee & tumma-timjamikastike (L,G)
– valkosipuliperunat
L3 Pinaatti-kasvislasagne (L)

K Meksikolainen kanakeitto (L,G)
_____________________________________________________________

Viikko 39

J Viikon jälkiruokana RAPARPERI-MANSIKKARAHKA (L, G)

Ma 24.9.
L1 Jauheliha-kasvistäytteiset uunipaprikat (L,G)
– basmatiriisi

Ti 25.9.
L1 Broilerinleike & jalapeno-valkos.majoneesi (L)
– palaperunat
L3 Linssi-kasvis-curry (L,G,V)
– basmatiriisi
K Gulassikeitto (L,G)

Ke 26.9.
L1 Cajun lohi & hunaja-jogurttikastike (L,G)
– muusi
L2 Uunimakkara & sinappi-kermakastike (L,G)
– muusi
K Palsternakka-inkiväärisosekeitto (L,G)

To 27.9.
L1 Dijon-possupata (L,G)
– basmatiriisi
L3 Metsäsieni-kasvispaella (L,G)

K Pekoni-tomaattikeitto (L,G)

Pe 28.9.
L1 Kalkkunanfilee & pippurikermakastike (L,G)
– valkosipuliperunat
L2 Riistakiusaus & puolukkasurvos (L,G)

K Hernekeitto (kasvis) (L,G) & pannari + hillo (L)

_____________________________________________________________

Viikko 40

J Viikon jälkiruokana SITRUUNA-HEDELMÄRAHKA (L, G)

Ma 1.10.
L1 Porsaanleike & bbq-kastike (L)
– paistetut perunat

Ti 2.10.
L1 Nachos paneroitua kanaa & chili-kermaviilikas.(L,G)
– maissiperunat
L2 Chili con Carne (L,G)
– riisi
K Purjo-perunasosekeitto (L,G)

Ke 3.10.
L1 Lime paneroitua kalaa & remoulade (L)
– yrtti-perunat
L3 Pesto-kasvis-linssilasagne (L)

K Nakkikeitto (L,G)

To 4.10.
L1 Burgundinpata (L,G)
– basmatiriisi
L2 Kana-parmesaanitortilla & salsa-kastike (L)

K Koskenlaskijan kesäkeitto (L,G)

Pe 5.10.
L1 Jauhelihapihvi & pekoni-kermakastike (L)
– lohkoperunat
L3 Kasvis-tortellinivuoka (sis.taatelia) (VL)

K Kana-kookoskeitto (L,G)

______________________________________________________________

VL = vähälaktoosinen
L = laktoositon
G = gluteeniton
V = vegaaninen