Viikottain vaihtuva lounaslista

La Bamballa on pääsääntöisesti tarjolla kolmea vaihtoehtoista lähettilounasta sekä viikon jälkiruoka.
Lähettilounaat on hinnoiteltu seuraavasti:

L1 = 8,70€
L2 = 7,70€
L3 = 7,70€
K  = 6,50€
J   = 3,50€

Lounaat toimitetaan työpaikalla lämmitettävissä annosrasioissa.
 

LOUNASLISTAT vko 8, 9 ja 10

 

______________________________________________________________
 

Viikko 8

J Viikon jälkiruokana SITRUUNA-HEDELMÄRAHKA (L, G)

Ma 19.2.
L1 Porsaanfileetä & tumma timjamikastike (L,G)
– valkosipuliperunat

Ti 20.2.
L1 Amerikan broileria & paholaisenhillo (L)
– kermaperunat
L2 Siskonmakkara stroganoff (L,G)
– viipaleperunat
L3 Feta-pinaattilasagne (L)

K Juustoinen kukkakaalisosekeitto (L,G)

Ke 21.2.
L1 Kalaa intialaisittain (L,G)
– muusi
L2 Pannupihvi & sienikastike (L,G)
– muusi
L3 Kookos-linssipata (L,V,G)
– jasminriisi

To 22.2.
L1 Pippurihärkäpata (L,G)
– riisi
L2 Texmex kanakiusaus (L,G)

L3 Falafel & hummus, salsakastike (L,V)
– pita & riisi
K Kermainen kalakeitto (L,G)

Pe 23.2.
L1 Kalkkunaa & hunaja-kermakastike (L,G)
– viipaleperunat
L2 Paneroitua kalaa & remoulade (L)
– ruohosipuli-perunat
L3 Meksikolainen papupata (L,G)
– riisi
 

______________________________________________________________
 

Viikko 9

J Viikon jälkiruokana MUSTIKKA-VANILJARAHKA (L, G)

Ma 26.2.
L1 Porsaanleike & choron-kastike (L)
– yrtti-perunat

Ti 27.2.
L1 Broilerinleike & jalapeno-valkos.majoneesi (L)
– palaperunat
L2 Dijon-possupata (L,G)
– basmatiriisi
L3 Linssi-kasvis-curry (L,G,V)
– basmatiriisi
K Jauheliha-tuorejuustokeitto (naudanliha) (L,G)

Ke 28.2.
L1 Smetanauunikalaa (L,G)
– muusi
L2 Lindströminpihvit & kapriskastike (L,G)
– muusi
L3 Kasvispyörykät & tsatsiki (L,G)
– kasvis-riisi

To 1.3.
L1 Intialainen kanapata (L,G)
– basmatiriisi
L2 Janssoninkiusaus (L,G)

L3 Mausteinen kasvispaella (L,G,V) & aioli (L,G)

K Tomaatti-vuohenjuustokeitto (VL,G)

Pe 2.3.
L1 Burgundinpata (L,G)
– kermaperunat
L2 Tonnikala-fetapasta (L)

L3 Täytetyt kasvis-couscous-paprikat (L)
– pesto-riisi

 
______________________________________________________________
 

Viikko 10

J Viikon jälkiruokana MANSIKKA-LIMERAHKA (L, G)

Ma 5.3.
L1 Pariloitu porsaanleike & ranch-kastike (L)
– viipaleperunat

Ti 6.3.
L1 Cajun-broileria & yrtti-jogurttikastike (L,G)
– maissi-perunat
L2 Bratwurstia & haudutettua hapankaalia (L,G)
– leipurinperunat
L3 Herkkusieni-kasvislasagne (L)

K Omenainen kurpitsasosekeitto (L,G)

Ke 7.3.
L1 Kermainen valkoviiniuunikala (L,G)
– yrtti-perunat
L2 Lihapullat & chili-tomaattikastike (L,G)
– muusi
L3 Feta-kasviskiusaus (L,G)

To 8.3.
L1 Tsekkiläinen lihapata (L,G)
– paistetut perunat
L2 Kaalikääryleet & kermak. + puolukkasurvos (L,G)
– muusi
L3 Caponata (L,G,V)
– basmatiriisi
K Siskonmakkarakeitto (L,G)

Pe 9.3.
L1 Kalkkunaa & timjami-punaviinikastike (L,G)
– valkosipuliperunat
L2 Spaghetti bolognese (L)

L3 Itse tehdyt pinaattiletut & puolukkasurvos (L)
– muusi

 
______________________________________________________________
 

VL = vähälaktoosinen
L = laktoositon
G = gluteeniton
V = vegaaninen